Starlin
Karakter Név: Starli
Faj / kaszt: Human Priest
Talented main /off: Shadow/holy
Played (LVL 90, All played): 24 nap 9 óra/54 nap 8 óra
Rendelkezel-e alt karakterrel ? Anderin level 35ös pandaren monk(ha ez altnak számít:))
Eddigi guildjeid és onnan való távozásod oka ? Panda óta két guildben voltam,az egyik az injustice ami az Argetn Dawn realmen van(teljesen halott realm)a másik pedig már itt,ahova transfereltem az Anachronox.Innen azért szeretnék távozni ,mert semmiféle progress nincs sajnos.
Referenciák?
Armory Link:
[You must be registered and logged in to see this link.]Raid tapasztalat (Vanilla,BC,WOTLK,Cata, MoP)
MoP 16/16 normal 1/16 hc
Tudod e vállalni a heti 3 (progress időben 4) raid napot (Szerda,Csütörtök,Vasárnap [Hétfő]): Igen
Hogyan készülsz fel a raidekre? Flaskot veszek(ha nincs) rapeirelek és várom az invet.
Mi alapján állítod össze a geared? Statok alapján szigorúan.Jobb egy 489-es cucc ami critet és hastet ad,mint egy 493-as ami hitet és masteryt!Robotot szoktam nézegetni néha,de tisztában vagyok vele,hogy mi kell a karakteremnek!
Raiden használt addonok? bartender,recount,dbm,needtoknow,sexymap,grip
Egy kép az UI-ról (link)
[You must be registered and logged in to see this link.]Egy kis jellemzés a karakteredről (Reforge,Rotation)
Reforge: hitcap elérése után hastre reforgolok ami 18-20 között optimális.Ha ezt elértük akkor pedig csak krit!
masteryből a legjobb reforgolni,mert az a leghasztalanabb stat az spnek.
Korod? 19
Rendelkezel-e mikrofonnal? Igen(kicsit problémás nálam a tst beállítani,de ha segítetek akkor menni fog,mikrofonnal nincs baj,hibátlanul működik)
Néhány szó a gépedről (bírja e a 10 fős raidelést)
Core i7
8gb ddr3
Nvidia gt 525m
Laptopról játszom,szerintem bírja
Miért minket választottál? Van hc progress és Hollylight értelmes jófej playernek tűnik
Mit tudsz nyújtani a guildnek? free enchant/tailor munka.Illetve ha többlet van valamilyen anyagból akkor guildbankba tudom tenni.
Mit vársz el a guildtől? Riaedeket,odafigyelést,jó közeget és guildrepairt,ha van rá lehetőség:)
Ismersz-e valakit a guildben? Hollylight-ot futólag